@mastersthesis{agr:2937, author = {{Aničić, Ana-Marija}}, title = {{Inkapsulacija sirila u formulacije alginatnih mikročestica}}, } @mastersthesis{agr:3021, author = {{Darrer, Monica}}, title = {{Identifikacija aerobno mezofilnih bakterija MALDI-TOF tehnikom u mlijeku iz mljekomata}}, } @mastersthesis{agr:2913, author = {{Petrinec, Karla}}, title = {{Praćenje zrenja sira Rici primjenom senzorskih i fizikalno-kemijskih analiza}}, } @book{agr:2846, author = {{Mikulec, Nataša and Zamberlin, Šimun and Horvat Kesić, Iva and Radeljević, Biljana and Kalčićek, Mateja and Plavljanić, Dijana and Špoljarić, Jasminka and Antunac, Neven}}, title = {{Analize mlijeka i mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:2704, author = {{Vunić, Petra}}, title = {{Utjecaj vrste i količine sirila na koagulacijska svojstva mlijeka paške ovce}}, } @mastersthesis{agr:2621, author = {{Zelić, Hana}}, title = {{Inkapsulacija bakterijskih kultura Lactiplantibacillus plantarum u formulacije alginatnih mikročestica}}, } @mastersthesis{agr:2495, author = {{Škrapić, Josipa}}, title = {{Kvaliteta mlijeka alpina koza uzgajanih po principima ekološke proizvodnje}}, } @mastersthesis{agr:2408, author = {{Reponj, Barbara}}, title = {{Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka paške ovce}}, } @mastersthesis{agr:2336, author = {{Škof, Kristina}}, title = {{Primjena infracrvene spektrofotometrijske metode u procjeni patvorenja mlijeka dodatkom Na-bikarbonata}}, } @mastersthesis{agr:2312, author = {{Kovačević, Natalija}}, title = {{Proizvodnja, sastav i svojstva bivoljeg mlijeka te mogućnosti njegove prerade}}, } @mastersthesis{agr:2264, author = {{Šoštarić, Kristina}}, title = {{Bioaktivne tvari u mlijeku magarica}}, } @mastersthesis{agr:2230, author = {{Lozica, Ela}}, title = {{Minerali i teški metali u plodovima samonikle mirte (Myrtus communis L.) na otoku Korčuli}}, } @mastersthesis{agr:2105, author = {{Jurčec, Iva}}, title = {{Patvorenje mlijeka i mogućnosti njegova dokazivanja}}, } @article{agr:3260, author = {{Duralija, Boris and Lozica, Ela and Mikulec, Nataša and Maslov Bandić, Luna and Voća, Sandra}}, title = {{Kemijski i mineralni sastav plodova mirte (Myrtus communis L.)}}, } @mastersthesis{agr:1766, author = {{Štetner, Monika}}, title = {{Bioaktivne komponente kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{agr:1805, author = {{Lovrić, Nina}}, title = {{Određivanje broja i zastupljenosti vrsta aerobno mezofilnih bakterija u sirovom nekonzerviranom i konzerviranom mlijeku}}, } @mastersthesis{agr:1704, author = {{Šarčević, Ivana}}, title = {{Optimizacija i validizacija HPLC metode za određivanje laktoze u mlijeku}}, } @mastersthesis{agr:1685, author = {{Horvatinović, Barbara}}, title = {{Sladoled dodane nutritivne vrijednosti}}, } @mastersthesis{agr:1641, author = {{Počekal, Martina}}, title = {{Povezanost studija i redosljeda laktacije s brojem somatskih stanica u mlijeku paških ovaca}}, } @mastersthesis{agr:1564, author = {{Horvat, Ivana}}, title = {{Sir kao funkcionalna hrana}}, } @mastersthesis{agr:1611, author = {{Pavičić, Dora}}, title = {{Primjena metode protočne citometrije i MALDI_TOF tehnike za određivanje psihotrofnih bakterija u sirovom mlijeku}}, } @mastersthesis{agr:1458, author = {{Ljubić, Tihana}}, title = {{Primjena tehnike plinske kromatografije u dokazivanju patvorenja maslaca}}, } @mastersthesis{agr:1389, author = {{Lojbl, Tihana}}, title = {{Biokemijske promjene tijekom zrenja sireva u životinjskoj koži}}, } @mastersthesis{agr:1461, author = {{Lucijanić, Dora}}, title = {{Fizikalno-kemijske promjene mlijeka paške ovce tijekom laktacija}}, } @mastersthesis{agr:1298, author = {{Jurišić, Martina}}, title = {{Čimbenici kvalitete kozjeg mlijeka i sira ovisno o utvrđenom broju somatskih stanica}}, } @mastersthesis{agr:1265, author = {{Zorić, Lorena}}, title = {{Utvrđivanje patvorenja konzumnog mlijeka dodatkom mlijeka u prahu modificiranom spektofotometrijskom metodom}}, } @mastersthesis{agr:1223, author = {{Lugarić, Nikolina}}, title = {{Senzorska kvaliteta paških sireva}}, } @mastersthesis{agr:952, author = {{Živković, Mira}}, title = {{Senzorska kvaliteta tradicijskih sireva u Ličko-senjskoj županiji}}, } @mastersthesis{agr:881, author = {{Kalit, Nives}}, title = {{Promjene kemijsko-fizikalnih svojstava mlijeka nakon obiranja i pasterizacije}}, } @mastersthesis{agr:664, author = {{Pećnik, Monika}}, title = {{Patvorenje ovčjih i kozjih sireva na tržištu Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{agr:619, author = {{Petrović, Denis}}, title = {{Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja}}, } @mastersthesis{agr:566, author = {{Lipovšćak, Maja}}, title = {{Provjera ispravnosti označavanja svježih sireva proizvedenih od toplinski obrađenog mlijeka}}, } @phdthesis{agr:472, author = {{Vrdoljak, Marija}}, title = {{Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine}}, }