@mastersthesis{agr:3045, author = {{Sadak, Josip}}, title = {{Utjecaj sezone na mikrobiološku kakvoću mlijeka u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji}}, } @mastersthesis{agr:2923, author = {{Vaskić, Iva}}, title = {{Kvaliteta kuhanog sira uz dodatak začinskog bilja}}, } @mastersthesis{agr:2895, author = {{Ivaniš, Matea}}, title = {{Utjecaj načina soljenja na kemijski sastav, randman, reološke i senzorske osobine sira Škripavca}}, } @mastersthesis{agr:2885, author = {{Zadravec, Marin}}, title = {{Utjecaj zrenja polutvrdog kozjeg sira u ulju na njegov fizikalno-kemijski sastav i senzorna svojstva}}, } @mastersthesis{agr:2646, author = {{Mirić, Milijana}}, title = {{Utjecaj trajanja i temperature inkubacije na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva polutrajnih kobasica}}, } @mastersthesis{agr:2586, author = {{Milat, Ema}}, title = {{Fermentirana mlijeka magarice}}, } @mastersthesis{agr:2659, author = {{Dabo, Antonia}}, title = {{Proteolitičke i teksturne promjene polutvrdog kozjeg sira tijekom zrenja u ulju.}}, } @mastersthesis{agr:2472, author = {{Pinturić, Bernard}}, title = {{Poboljšanje reoloških i organoleptičkih svojstava kozjeg jogurta dodatkom probiotičkih bakterija}}, } @mastersthesis{agr:2458, author = {{Maričić, Lea}}, title = {{Utjecaj zamjene dijela NaCl s KCl na kemijski sastav i reološka svojstva sira Škripavca}}, } @mastersthesis{agr:2456, author = {{Glavaš, Andrijana}}, title = {{Utjecaj zamjene dijela natrijevog klorida s kalijevim kloridom na randman sira Škripavca}}, } @mastersthesis{agr:2435, author = {{Maltarić, Stefani}}, title = {{Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta}}, } @mastersthesis{agr:2279, author = {{Kazalac, Josipa}}, title = {{Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića}}, } @mastersthesis{agr:2334, author = {{Rudar, Andrea}}, title = {{Održivo zbrinjavanje sirutke}}, } @mastersthesis{agr:2220, author = {{Dragić, Gabrijela}}, title = {{Utjecaj smanjenja udjela NaCl djelomičnom zamjenom s KCl na senzorska svojstva sira škripavca}}, } @mastersthesis{agr:2204, author = {{Levak, Antonio}}, title = {{Unaprjeđenje poslovanja OPG-a otvaranjem mini sirane}}, } @mastersthesis{agr:2173, author = {{Domić Brkanović, Tajana}}, title = {{Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda}}, } @mastersthesis{agr:2171, author = {{Žiga, Karla}}, title = {{Udjel zasićenih masnih kiselina u maslacu proizvedenom na obiteljskim-poljoprivrednim gospodarstvima}}, } @mastersthesis{agr:2156, author = {{Štokovac, Roberto}}, title = {{Priprema vrhnja za proizvodnju maslaca}}, } @mastersthesis{agr:2127, author = {{Crljenjak, Marija}}, title = {{Proteini sirutke kao dijetetski dodatak u prehrani sportaša}}, } @mastersthesis{agr:1999, author = {{Mrša, Marin}}, title = {{Primjena bakteriocina bakterija mliječne kiseline u liječenju humanih urinarnih infekcija}}, } @mastersthesis{agr:1765, author = {{Mandinić, Sandra}}, title = {{Potencijal primjene probiotičkih bakterija u proizvodnji mliječnih deserata s dodatkom kakaa}}, } @mastersthesis{agr:1487, author = {{Lovrić, Katarina}}, title = {{Korištenje lizozima u sprečavanju ranog i ksnog nadimanja polutvrdih i tvrdih sireva}}, } @mastersthesis{agr:1392, author = {{Rusan, Tomislav}}, title = {{Sadržaj beta karotena i retinola u mlijeku krava Jersey pasmine}}, } @mastersthesis{agr:1562, author = {{Grgić, Andreja}}, title = {{Bakteriocini bakterija mliječne kiseline u prevenciji i liječenju mastitisa}}, } @mastersthesis{agr:1561, author = {{Janda, Dana}}, title = {{Bioaktivni peptidi mlijeka i mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:1293, author = {{Gjuračić, Dijana}}, title = {{Sustav analize opasnosti i kontrole kritičnih točaka u proizvodnji jogurta i polutvrdog sira}}, } @mastersthesis{agr:1265, author = {{Zorić, Lorena}}, title = {{Utvrđivanje patvorenja konzumnog mlijeka dodatkom mlijeka u prahu modificiranom spektofotometrijskom metodom}}, } @mastersthesis{agr:1258, author = {{Filipović, Glorija}}, title = {{Učinci primjene začina na kvalitetu i sigurnost mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:1221, author = {{Petanjek, Zvjezdana}}, title = {{Potencijal primjene bakteriocina bakterija mliječne kiseline u proizvodnji mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:1117, author = {{Petričko Pučar, Petra}}, title = {{Pojavnost bakterije Listeria monocytogenes u sirovom mlijeku i siru}}, } @mastersthesis{agr:1086, author = {{Štokić, Ivona}}, title = {{Tehnologija proizvodnje fermentiranih mlijeka od mlijeka magarice}}, } @mastersthesis{agr:933, author = {{Levak, Martina}}, title = {{Utjecaj trajanja zagrijavanja sirutke na teksturu i iskoristivost proteina i masti u proizvodnji bračke skute}}, } @mastersthesis{agr:912, author = {{Ille, Lina}}, title = {{Korištenje probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u proizvodnji mliječnih proizvoda}}, } @mastersthesis{agr:656, author = {{Anušić, Jasna}}, title = {{Utjecaj standardizacije mlijeka na randman sira škripavca}}, } @mastersthesis{agr:619, author = {{Petrović, Denis}}, title = {{Proteoliza i promjene teksture sira iz mišine tijekom zrenja}}, } @mastersthesis{agr:576, author = {{Kalaš, Sanda}}, title = {{Utjecaj standardizacije mlijeka na kemijski sastav i senzorska svojstva sira škripavca}}, } @mastersthesis{agr:331, author = {{Šalić, Tatjana}}, title = {{Probiotički učinak bakterije Bifidobacterium animalis-BB-12 u prevenciji i liječenju humanih bolesti}}, } @mastersthesis{agr:499, author = {{Majstrović, Ivana}}, title = {{Hranjiva i fiziološka vrijednost jogurta}}, } @mastersthesis{agr:340, author = {{Perić, Domagoj}}, title = {{Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka}}, }