pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:3198,dissertation,"Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog","Volarević, Josip",,,,,,,, agr:2801,dissertation,"Utjecaj folijarnih gnojidbenih tretmana na osnovni kemijski sastav mošta i baznog vina cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.)","Peršurić Palčić, Ana",,,,,,,, agr:2973,thesis,"Određivanje hlapljivih spojeva u vinu pomoću vezanog sustava plinska kromatografija-spektrometar masa-olfaktometrija","Čirjak, Nika",,,,,,,, agr:3006,thesis,"Određivanje sumporovodika u vinima s tržišta","Radoš, Lucija",,,,,,,, agr:2952,thesis,"Određivanje tartaratne stabilnosti vina primjenom konduktometrije","Pocem Mihaljević, Stribor",,,,,,,, agr:3067,thesis,"Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka","Gulan, Karla",,,,,,,, agr:2921,thesis,"Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni","Sirovica, Silvia",,,,,,,, agr:2924,thesis,"Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina","Budžaki, Anja",,,,,,,, agr:2869,thesis,"Primjena enzima u proizvodnji vina muškatnih sorata","Matić, Erik",,,,,,,, agr:2863,thesis,"Utjecaj različitih vrsta bakterija mliječne kiseline na sastav i kakvoću vina 'Chardonnay'","Pranjić, Petra",,,,,,,, agr:2798,dissertation,"Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte ""Teran"" (Vitis vinifera L.)","Rossi, Sara",,,,,,,, agr:2614,thesis,"Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'","Brleković, Valentina",,,,,,,, agr:2644,thesis,"Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.)","Štefanac, Fabijan",,,,,,,, agr:2612,thesis,"Određivanje hlapivih spojeva u vinu primjenom SPME-""Arrow"" tehnike","Buljević, Nina",,,,,,,, agr:2605,thesis,"Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka","Šimonji, Marko",,,,,,,, agr:2661,thesis,"Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina","Čobanković, Andrija",,,,,,,, agr:2647,thesis,"Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina","Matković, Zvonimir",,,,,,,, agr:2633,thesis,"Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)","Maslić, Anja",,,,,,,, agr:2517,thesis,"Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)","Ljubičić, Lovre",,,,,,,, agr:2482,thesis,"Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska","Inđić, Jakov",,,,,,,, agr:3165,"journal article","Senzorna ocjena pjenušavog vina ´Graševina´ klon OB-435","Šikuten, Iva; Kozina, Bernard; Jeromel, Ana; Preiner, Darko; Jagatić Korenika, Ana-Marija",,,,,,,, agr:3172,"journal article","Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'","Vincek, Ivana; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana-Marija",,,,,,,, agr:3176,"journal article","Utjecaj kvasaca sekundarne fermentacije na aromatski profil pjenušavih vina","Šikač, Iva; Jeromel, Ana; Tomaz, Ivana; Kozina, Bernard; Jagatić Korenika, Ana-Marija",,,,,,,, agr:2190,thesis,"Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom","Ferenac, Mariana",,,,,,,, agr:2086,thesis,"Primjena bentonita u proizvodnji vina 'Malvazija istarska'","Radeka, Marko",,,,,,,, agr:2088,thesis,"Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'","Blažičko, Maja",,,,,,,, agr:2057,thesis,"Aromatski profili baznih i pjenušavih vina ""Bela"" i "" Katarina"" proizvedenih tradicionalnom metodom","Šikač, Iva",,,,,,,, agr:2054,thesis,"Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'","Vincek, Ivana",,,,,,,, agr:2052,thesis,"Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci","Josić, Marija",,,,,,,, agr:2050,thesis,"Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445","Perić, Ana",,,,,,,, agr:3281,"journal article","Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca","Plavša, Tomislav; Andabaka, Željko; Palčić, Igor; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3299,"journal article","Suvremeni trendovi vinogradarsko-vinarske proizvodnje u Hrvatskoj","Preiner, Darko; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Marković, Zvjezdana; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3276,"journal article","Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina","Tuščić, Valentina; Preiner, Darko; Andabaka, Željko; Stupić, Domagoj; Marković, Zvjezdana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Šikuten, Iva; Štambuk, Petra; Tomaz, Ivana; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3282,"journal article","Utjecaj inkapsuliranog kvasca na kakvoću pjenušavog ružičastog vina ´Teran´","Plavša, Tomislav; Bubola, Marijan; Jagatić Korenika, Ana Marija; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3271,"journal article","Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´","Babić, Iva; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana Marija",,,,,,,, agr:3257,"journal article","Utjecaj mikorize na kemijski sastav vina ´Portugizac´","Osrečak, Mirela; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Puhelek, Ivana; Karakaš, Darija; Anić, Marina; Karoglan, Marko",,,,,,,, agr:3262,"journal article","Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´","Marinov, Luka; Jeromel, Ana; Tomaz, Ivana; Preiner, Darko; Jagatić Korenika, Ana-Marija",,,,,,,, agr:1776,thesis,"Senzorna svojstva vina 'Žilavka' mostarskog vinogorja","Matić, Antonio",,,,,,,, agr:2827,thesis,"Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´","Šimić, Branimir",,,,,,,, agr:1973,thesis,"Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´","Zorić, Ante",,,,,,,, agr:1781,thesis,"Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja","Radić, Martina",,,,,,,, agr:1792,thesis,"Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'","Drempetić, Tomislav",,,,,,,, agr:1774,thesis,"Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´","Marinov, Luka",,,,,,,, agr:1769,thesis,"Učinak kvasaca Saccharomyces sp. i Lachancea thermotolerans na promjene u kemijskom sastavu vina Frankovka","Babić, Iva",,,,,,,, agr:1775,thesis,"Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske","Crnčić, Ivana",,,,,,,, agr:1761,thesis,"Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'","Rajić, Petra",,,,,,,, agr:1762,thesis,"Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'","Rajić, Petra",,,,,,,, agr:1964,dissertation,"Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran","Plavša, Tomislav",,,,,,,, agr:1698,thesis,"Utjecaj roka berbe i vinogradarskog položaja na polifenolni i kiselinski profil mošta kultivara 'Malvazija istarska'","Anđelini, Dominik",,,,,,,, agr:1689,thesis,"Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'","Karakaš, Darija",,,,,,,, agr:1696,thesis,"Utjecaj ektomikorize na prinos i kakvoću grožđa sorte 'Portugizac'","Sivec, Marta",,,,,,,, agr:3358,"journal article","Mikoriza u vinogradarskoj proizvodnji","Osrečak, Mirela; Jeromel, Ana; Puhelek, Ivana; Huzanić, Nera; Jagatić Korenika, Ana-Marija; Anić, Marina; Karoglan, Marko",,,,,,,, agr:3381,"journal article","Utjecaj folijarne gnojidbe na osnovni kemijski sastav mošta cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.)","Peršurić Palčić, Ana; Jeromel, Ana; Pecina, Ana; Palčić, Igor; Gluhić, David; Herak Ćustić, Mirjana",,,,,,,, agr:1484,thesis,"Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina","Turk, Branimir",,,,,,,, agr:1395,thesis,"Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)","Husić, Ana",,,,,,,, agr:1412,thesis,"Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje","Rakić, Vjekoslav",,,,,,,, agr:1377,thesis,"Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)","Vujić, Ivan",,,,,,,, agr:1320,thesis,"Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina'","Kos, Karlo",,,,,,,, agr:1269,thesis,"Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'","Stulić, Lovre",,,,,,,, agr:1270,thesis,"Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'","Sošić, Maja",,,,,,,, agr:1273,thesis,"Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama","Orbanić, Fumica",,,,,,,, agr:1220,thesis,"Kakvoća pjenušavih vina zaštićene oznake izvornosti ""Plešivica""","Šember, Nikola",,,,,,,, agr:3462,"journal article","Aromatski profil pjenušavih vina Zagrebačke županije","Jagatić Korenika, Ana-Marija; Preiner, Darko; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3457,"journal article","Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´","Jagatić Korenika, Ana-Marija; Puhelek, Ivana; Tomaz, Ivana; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:3460,"journal article","Tradicija proizvodnje i kakvoća crnih vina općine Postira, vinogorja Brač","Jagatić Korenika, Ana-Marija; Buljević, Nina; Jeromel, Ana",,,,,,,, agr:1089,thesis,"Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'","Pavić, Kristina",,,,,,,, agr:1005,thesis,"Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces","Šelendić, Ana Marija",,,,,,,, agr:966,thesis,"Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina","Milković, Anamarija",,,,,,,, agr:953,thesis,"Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)","Stojić, Igor",,,,,,,, agr:913,thesis,"Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'","Bestulić, Ena",,,,,,,, agr:894,thesis,"Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)","Kužir, Lucija",,,,,,,, agr:890,thesis,"Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot","Bilobrk, Ana",,,,,,,, agr:924,dissertation,"Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina","Tomić, Antonija",,,,,,,, agr:725,thesis,"Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk","Batistić, Ivan",,,,,,,, agr:726,thesis,"Utjecaj prorjeđivanja i cizeliranja grozdova na količinu i kakvoću grožđa cv. ""Cardinal"" i ""Matilde"" (V. vinifera L.)","Jakas, Marina",,,,,,,, agr:699,thesis,"Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla","Raspudić, Daria",,,,,,,, agr:734,thesis,"Utjecaj ektomikorize na mehanički i kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.)","Ribarić, Renato",,,,,,,, agr:789,thesis,"Utjecaj folijarne primjene makro i mikro elemenata na kemijski sastav vina Kraljevina","Trcak, Valentina",,,,,,,, agr:629,dissertation,"Utvrđivanje fenolnog profila ""Plavac mali"" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina","Mucalo, Ana",,,,,,,, agr:738,thesis,"Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte ""Syrah"" (Vitis vinifera L.)","Huzanić, Nera",,,,,,,, agr:571,thesis,"Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte ""Cabernet sauvignon""","Prekratić, Josip",,,,,,,, agr:595,thesis,"Utjecaj djelomične defolijacije na odvijanje fenofaza, prinos i kakvoću grožđa sorata Merlot i Cabernet sauvignon","Vlašić, Hrvoje",,,,,,,, agr:578,thesis,"Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran","Rossi, Sara",,,,,,,, agr:432,thesis,"Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije","Brečević, Andrea",,,,,,,, agr:484,dissertation,"Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina","Puhelek, Ivana",,,,,,,, agr:385,thesis,"Utjecaj djelomične defolijacije na rodnost i kakvoću grožđa cv. Merlot (Vitis Vinifera L.)","Bubalo, Matija",,,,,,,, agr:400,thesis,"Utjecaj folijarne gnojidbe dušikom na kemijski sastav grožđa cv. Graševina (Vitis vinifera L.)","Kovačević, Boris",,,,,,,, agr:397,thesis,"Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli","Karković, Juraj",,,,,,,, agr:311,thesis,"Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić","Božiković, Šime-Frane",,,,,,,, agr:352,thesis,"Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina","Filipović-Grčić, Mirna",,,,,,,, agr:203,thesis,"Vinogradarstvo i vinarstvo Imotskog vinogorja","Kujundžić, Ivana",,,,,,,, agr:244,thesis,"Polifenolni sastav vina Malvazija istarska ovisan o vrsti drveta barrique bačve","Božac, Daniel",,,,,,,, agr:220,thesis,"Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina","Filaković, Klara",,,,,,,, agr:164,thesis,"Utjecaj sustava uzdržavanja tla na rast i razvoj vinove loze, te kakvoća prinosa","Maleš, Ante",,,,,,,, agr:185,thesis,"Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos","Kos, Karlo",,,,,,,, agr:162,thesis,"Uloga plemenite plijesni na kakvoću predikatnih vina","Perić, Filip",,,,,,,, agr:175,thesis,"Utjecaj ektomikorize na mehanički i kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)","Mršić, Antonela",,,,,,,, agr:168,thesis,"Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti","Benazić, Katarina",,,,,,,, agr:380,thesis,"Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske","Glavinić, Aida",,,,,,,, agr:81,thesis,"Kvakoća vina Kraljevine vinogorja Zelina","Herceg, Valentino",,,,,,,, agr:87,thesis,"Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina ""Fulir""","Miošić, Mare",,,,,,,, pmf:262,dissertation,"Određivanje polifenola, indol-3-octene kiseline i 2-aminoacetofenona u vinima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti","Maslov, Luna",,,,,,,,