@phdthesis{agr:3198, author = {{Volarević, Josip}}, title = {{Utjecaj roka berbe i duljine maceracije na polifenolni sastav i senzorna svojstva vina Plavca malog}}, } @phdthesis{agr:2801, author = {{Peršurić Palčić, Ana}}, title = {{Utjecaj folijarnih gnojidbenih tretmana na osnovni kemijski sastav mošta i baznog vina cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:2973, author = {{Čirjak, Nika}}, title = {{Određivanje hlapljivih spojeva u vinu pomoću vezanog sustava plinska kromatografija-spektrometar masa-olfaktometrija}}, } @mastersthesis{agr:3006, author = {{Radoš, Lucija}}, title = {{Određivanje sumporovodika u vinima s tržišta}}, } @mastersthesis{agr:2952, author = {{Pocem Mihaljević, Stribor}}, title = {{Određivanje tartaratne stabilnosti vina primjenom konduktometrije}}, } @mastersthesis{agr:3067, author = {{Gulan, Karla}}, title = {{Prosušivanje grožđa u kontroliranim uvjetima s ciljem dobivanja prošeka}}, } @mastersthesis{agr:2921, author = {{Sirovica, Silvia}}, title = {{Značaj dodatka hranjiva za kvasce u proizvodnji vina Graševina i Pinot crni}}, } @mastersthesis{agr:2924, author = {{Budžaki, Anja}}, title = {{Aromatski profil vina priznatih klonova sorte Graševina}}, } @mastersthesis{agr:2869, author = {{Matić, Erik}}, title = {{Primjena enzima u proizvodnji vina muškatnih sorata}}, } @mastersthesis{agr:2863, author = {{Pranjić, Petra}}, title = {{Utjecaj različitih vrsta bakterija mliječne kiseline na sastav i kakvoću vina 'Chardonnay'}}, } @phdthesis{agr:2798, author = {{Rossi, Sara}}, title = {{Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte "Teran" (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:2614, author = {{Brleković, Valentina}}, title = {{Utjecaj kvasca sekundarne fermantacije na kakvoću i sastav pjenušavpg vina 'Grk'}}, } @mastersthesis{agr:2644, author = {{Štefanac, Fabijan}}, title = {{Utjecaj vremena i intenziteta vršikanja na kakvoću grožđa cv. 'Traminac crveni' (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:2612, author = {{Buljević, Nina}}, title = {{Određivanje hlapivih spojeva u vinu primjenom SPME-"Arrow" tehnike}}, } @mastersthesis{agr:2605, author = {{Šimonji, Marko}}, title = {{Polifenolni sastav odabranih crnih vina otoka Krka}}, } @mastersthesis{agr:2661, author = {{Čobanković, Andrija}}, title = {{Soj kvasca kao čimbenik kakvoće ružičastog pjenušavog vina}}, } @mastersthesis{agr:2647, author = {{Matković, Zvonimir}}, title = {{Utjecaj različitih sojeva kvasaca na brzinu vrenja u boci i kakvoću bijelog pjenušavog vina}}, } @mastersthesis{agr:2633, author = {{Maslić, Anja}}, title = {{Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2)}}, } @mastersthesis{agr:2517, author = {{Ljubičić, Lovre}}, title = {{Utjecaj kasne rezidbe u zrelo na fenologiju, prirod i kemijski sastav grožđa sorte 'Portugizac' (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:2482, author = {{Inđić, Jakov}}, title = {{Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska}}, } @article{agr:3165, author = {{Šikuten, Iva and Kozina, Bernard and Jeromel, Ana and Preiner, Darko and Jagatić Korenika, Ana-Marija}}, title = {{Senzorna ocjena pjenušavog vina ´Graševina´ klon OB-435}}, } @article{agr:3172, author = {{Vincek, Ivana and Jeromel, Ana and Jagatić Korenika, Ana-Marija}}, title = {{Utjecaj glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'}}, } @article{agr:3176, author = {{Šikač, Iva and Jeromel, Ana and Tomaz, Ivana and Kozina, Bernard and Jagatić Korenika, Ana-Marija}}, title = {{Utjecaj kvasaca sekundarne fermentacije na aromatski profil pjenušavih vina}}, } @mastersthesis{agr:2190, author = {{Ferenac, Mariana}}, title = {{Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom}}, } @mastersthesis{agr:2086, author = {{Radeka, Marko}}, title = {{Primjena bentonita u proizvodnji vina 'Malvazija istarska'}}, } @mastersthesis{agr:2088, author = {{Blažičko, Maja}}, title = {{Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon'}}, } @mastersthesis{agr:2057, author = {{Šikač, Iva}}, title = {{Aromatski profili baznih i pjenušavih vina "Bela" i " Katarina" proizvedenih tradicionalnom metodom}}, } @mastersthesis{agr:2054, author = {{Vincek, Ivana}}, title = {{Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip'}}, } @mastersthesis{agr:2052, author = {{Josić, Marija}}, title = {{Polifenolni sastav odabranih crnih vina vinogorja Benkovac-Stankovci}}, } @mastersthesis{agr:2050, author = {{Perić, Ana}}, title = {{Utjecaj kvasaca na kemijski sastav i kakvoću vina 'Graševina' od klonova OB-412 i OB-445}}, } @article{agr:3281, author = {{Plavša, Tomislav and Andabaka, Željko and Palčić, Igor and Jeromel, Ana}}, title = {{Mogućnosti promjene sadržaja etanola i ukupne kiselosti vina korištenjem Saccharomyces cerevisiae kvasaca}}, } @article{agr:3299, author = {{Preiner, Darko and Jagatić Korenika, Ana-Marija and Marković, Zvjezdana and Jeromel, Ana}}, title = {{Suvremeni trendovi vinogradarsko-vinarske proizvodnje u Hrvatskoj}}, } @article{agr:3276, author = {{Tuščić, Valentina and Preiner, Darko and Andabaka, Željko and Stupić, Domagoj and Marković, Zvjezdana and Jagatić Korenika, Ana Marija and Šikuten, Iva and Štambuk, Petra and Tomaz, Ivana and Jeromel, Ana}}, title = {{Utjecaj inaktivnih kvasaca na polifenolni sastav grožđa sorte Plavina}}, } @article{agr:3282, author = {{Plavša, Tomislav and Bubola, Marijan and Jagatić Korenika, Ana Marija and Jeromel, Ana}}, title = {{Utjecaj inkapsuliranog kvasca na kakvoću pjenušavog ružičastog vina ´Teran´}}, } @article{agr:3271, author = {{Babić, Iva and Jeromel, Ana and Jagatić Korenika, Ana Marija}}, title = {{Utjecaj kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na kemijski sastav vina sorte ´Frankovka´}}, } @article{agr:3257, author = {{Osrečak, Mirela and Jeromel, Ana and Jagatić Korenika, Ana-Marija and Puhelek, Ivana and Karakaš, Darija and Anić, Marina and Karoglan, Marko}}, title = {{Utjecaj mikorize na kemijski sastav vina ´Portugizac´}}, } @article{agr:3262, author = {{Marinov, Luka and Jeromel, Ana and Tomaz, Ivana and Preiner, Darko and Jagatić Korenika, Ana-Marija}}, title = {{Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´}}, } @mastersthesis{agr:1776, author = {{Matić, Antonio}}, title = {{Senzorna svojstva vina 'Žilavka' mostarskog vinogorja}}, } @mastersthesis{agr:2827, author = {{Šimić, Branimir}}, title = {{Utjecaj fermentacije kvascem Lachancea thermotolerans na kiselinski profil i senzorna svojstva vina ´Blatina´}}, } @mastersthesis{agr:1973, author = {{Zorić, Ante}}, title = {{Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne-Saccharomyces sp. kvasaca na sastav i kakvoću vina ´Babić´}}, } @mastersthesis{agr:1781, author = {{Radić, Martina}}, title = {{Promjene polifenolnog sastava vina 'Portugizac' tijekom dozrijevanja}}, } @mastersthesis{agr:1792, author = {{Drempetić, Tomislav}}, title = {{Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka'}}, } @mastersthesis{agr:1774, author = {{Marinov, Luka}}, title = {{Učinak fermentacije kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´}}, } @mastersthesis{agr:1769, author = {{Babić, Iva}}, title = {{Učinak kvasaca Saccharomyces sp. i Lachancea thermotolerans na promjene u kemijskom sastavu vina Frankovka}}, } @mastersthesis{agr:1775, author = {{Crnčić, Ivana}}, title = {{Određivanje glicerola u vinima iz kontinentalne Hrvatske}}, } @mastersthesis{agr:1761, author = {{Rajić, Petra}}, title = {{Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'}}, } @mastersthesis{agr:1762, author = {{Rajić, Petra}}, title = {{Utjecaj različitih termina djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot'}}, } @phdthesis{agr:1964, author = {{Plavša, Tomislav}}, title = {{Utjecaj bakterija mliječne kiseline na aromatske spojeve i senzorska svojstva vina Teran}}, } @mastersthesis{agr:1698, author = {{Anđelini, Dominik}}, title = {{Utjecaj roka berbe i vinogradarskog položaja na polifenolni i kiselinski profil mošta kultivara 'Malvazija istarska'}}, } @mastersthesis{agr:1689, author = {{Karakaš, Darija}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac'}}, } @mastersthesis{agr:1696, author = {{Sivec, Marta}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na prinos i kakvoću grožđa sorte 'Portugizac'}}, } @article{agr:3358, author = {{Osrečak, Mirela and Jeromel, Ana and Puhelek, Ivana and Huzanić, Nera and Jagatić Korenika, Ana-Marija and Anić, Marina and Karoglan, Marko}}, title = {{Mikoriza u vinogradarskoj proizvodnji}}, } @article{agr:3381, author = {{Peršurić Palčić, Ana and Jeromel, Ana and Pecina, Ana and Palčić, Igor and Gluhić, David and Herak Ćustić, Mirjana}}, title = {{Utjecaj folijarne gnojidbe na osnovni kemijski sastav mošta cv. Malvazije istarske (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:1484, author = {{Turk, Branimir}}, title = {{Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina}}, } @mastersthesis{agr:1395, author = {{Husić, Ana}}, title = {{Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)}}, } @mastersthesis{agr:1412, author = {{Rakić, Vjekoslav}}, title = {{Senzorna svojstva vina 'Graševina' različitih proizvođača i godina proizvodnje}}, } @mastersthesis{agr:1377, author = {{Vujić, Ivan}}, title = {{Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa)}}, } @mastersthesis{agr:1320, author = {{Kos, Karlo}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Kraljevina'}}, } @mastersthesis{agr:1269, author = {{Stulić, Lovre}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na polifenolni sastav vina sorte 'Portugizac'}}, } @mastersthesis{agr:1270, author = {{Sošić, Maja}}, title = {{Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac'}}, } @mastersthesis{agr:1273, author = {{Orbanić, Fumica}}, title = {{Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama}}, } @mastersthesis{agr:1220, author = {{Šember, Nikola}}, title = {{Kakvoća pjenušavih vina zaštićene oznake izvornosti "Plešivica"}}, } @article{agr:3462, author = {{Jagatić Korenika, Ana-Marija and Preiner, Darko and Jeromel, Ana}}, title = {{Aromatski profil pjenušavih vina Zagrebačke županije}}, } @article{agr:3457, author = {{Jagatić Korenika, Ana-Marija and Puhelek, Ivana and Tomaz, Ivana and Jeromel, Ana}}, title = {{Kemijska i senzorna karakterizacija vina ´Chardonnay´}}, } @article{agr:3460, author = {{Jagatić Korenika, Ana-Marija and Buljević, Nina and Jeromel, Ana}}, title = {{Tradicija proizvodnje i kakvoća crnih vina općine Postira, vinogorja Brač}}, } @mastersthesis{agr:1089, author = {{Pavić, Kristina}}, title = {{Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon'}}, } @mastersthesis{agr:1005, author = {{Šelendić, Ana Marija}}, title = {{Usporedba rasta i metaboličkih karakteristika vinskih izolata kvasca iz roda Brettanomyces}}, } @mastersthesis{agr:966, author = {{Milković, Anamarija}}, title = {{Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina}}, } @mastersthesis{agr:953, author = {{Stojić, Igor}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na polifenolni sastav grožđa sorte 'Merlot' (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:913, author = {{Bestulić, Ena}}, title = {{Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac'}}, } @mastersthesis{agr:894, author = {{Kužir, Lucija}}, title = {{Učinak ektomikoriznih gljiva na kakvoću grožđa sorte Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:890, author = {{Bilobrk, Ana}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na mehanički i kemijski sastav grožđa sorte Merlot}}, } @phdthesis{agr:924, author = {{Tomić, Antonija}}, title = {{Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina}}, } @mastersthesis{agr:725, author = {{Batistić, Ivan}}, title = {{Utjecaj hladne maceracije na kakvoću vina Grk}}, } @mastersthesis{agr:726, author = {{Jakas, Marina}}, title = {{Utjecaj prorjeđivanja i cizeliranja grozdova na količinu i kakvoću grožđa cv. "Cardinal" i "Matilde" (V. vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:699, author = {{Raspudić, Daria}}, title = {{Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla}}, } @mastersthesis{agr:734, author = {{Ribarić, Renato}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na mehanički i kemijski sastav grožđa cv. Traminac crveni (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:789, author = {{Trcak, Valentina}}, title = {{Utjecaj folijarne primjene makro i mikro elemenata na kemijski sastav vina Kraljevina}}, } @phdthesis{agr:629, author = {{Mucalo, Ana}}, title = {{Utvrđivanje fenolnog profila "Plavac mali" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja grožđa i utjecaj na kakvoću vina}}, } @mastersthesis{agr:738, author = {{Huzanić, Nera}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na kakvoću grožđa sorte "Syrah" (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:571, author = {{Prekratić, Josip}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na kemijski sastav grožđa sorte "Cabernet sauvignon"}}, } @mastersthesis{agr:595, author = {{Vlašić, Hrvoje}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na odvijanje fenofaza, prinos i kakvoću grožđa sorata Merlot i Cabernet sauvignon}}, } @mastersthesis{agr:578, author = {{Rossi, Sara}}, title = {{Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran}}, } @mastersthesis{agr:432, author = {{Brečević, Andrea}}, title = {{Karakteristike vina Malvazija istarska primjenom karbonske maceracije}}, } @phdthesis{agr:484, author = {{Puhelek, Ivana}}, title = {{Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina}}, } @mastersthesis{agr:385, author = {{Bubalo, Matija}}, title = {{Utjecaj djelomične defolijacije na rodnost i kakvoću grožđa cv. Merlot (Vitis Vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:400, author = {{Kovačević, Boris}}, title = {{Utjecaj folijarne gnojidbe dušikom na kemijski sastav grožđa cv. Graševina (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:397, author = {{Karković, Juraj}}, title = {{Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli}}, } @mastersthesis{agr:311, author = {{Božiković, Šime-Frane}}, title = {{Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić}}, } @mastersthesis{agr:352, author = {{Filipović-Grčić, Mirna}}, title = {{Određivanje hlapivih spojeva odgovornih za negativne mirise vina}}, } @mastersthesis{agr:203, author = {{Kujundžić, Ivana}}, title = {{Vinogradarstvo i vinarstvo Imotskog vinogorja}}, } @mastersthesis{agr:244, author = {{Božac, Daniel}}, title = {{Polifenolni sastav vina Malvazija istarska ovisan o vrsti drveta barrique bačve}}, } @mastersthesis{agr:220, author = {{Filaković, Klara}}, title = {{Utjecaj ekoloških čimbenika i vinogradarske tehnologije na kvakoću grožđa i vina}}, } @mastersthesis{agr:164, author = {{Maleš, Ante}}, title = {{Utjecaj sustava uzdržavanja tla na rast i razvoj vinove loze, te kakvoća prinosa}}, } @mastersthesis{agr:185, author = {{Kos, Karlo}}, title = {{Tehnologija proizvodnje pjenušavih vina na OPG-u Kos}}, } @mastersthesis{agr:162, author = {{Perić, Filip}}, title = {{Uloga plemenite plijesni na kakvoću predikatnih vina}}, } @mastersthesis{agr:175, author = {{Mršić, Antonela}}, title = {{Utjecaj ektomikorize na mehanički i kemijski sastav grožđa cv. Cabernet sauvignon (Vitis vinifera L.)}}, } @mastersthesis{agr:168, author = {{Benazić, Katarina}}, title = {{Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti}}, } @mastersthesis{agr:380, author = {{Glavinić, Aida}}, title = {{Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske}}, } @mastersthesis{agr:81, author = {{Herceg, Valentino}}, title = {{Kvakoća vina Kraljevine vinogorja Zelina}}, } @mastersthesis{agr:87, author = {{Miošić, Mare}}, title = {{Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil i senzorna svojstva vina "Fulir"}}, } @phdthesis{pmf:262, author = {{Maslov, Luna}}, title = {{Određivanje polifenola, indol-3-octene kiseline i 2-aminoacetofenona u vinima tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti}}, }