TY - THES ID - agr:2851 TI - Utjecaj načina destilacije na kvalitetu vinskih destilata sorata "Moslavac" i "Belina starohrvatska" AU - Lovin Mrak, Tina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2855 TI - Utjecaj rektifikacijske kolone na kvalitetu vinskog destilata AU - Mastelić, Bepo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2668 TI - Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na kemijski sastav destilata od vina sorte "Izabelle" (V. labrusca x V. vinifera) AU - Prokopec, Juraj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2608 TI - Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda AU - Augustinović, Andrija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2670 TI - Učinak dodavanja natrijevog klorida tijekom destilacije vina na dinamiku isparavanja hlapljivih spojeva AU - Marinčić, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2588 TI - Bioaktivni spojevi iz tradicionalno korištenih biljaka u rakiji travarici AU - Rončević, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2633 TI - Kakvoća i sastav vina 'Graševina' proizvedenog bez sumporovog dioksida (SO2) AU - Maslić, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2482 TI - Utjecaj bentonita na aromatski profil vina Malvazija istarska AU - Inđić, Jakov DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2573 TI - Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina AU - Batistić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2279 TI - Potencijal korištenja sirutke u proizvodnji alkoholnog pića AU - Kazalac, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2189 TI - Evaluacija pomoloških i fizikalno-kemijskih svojstava tradicionalnih sorti jabuke s područja Požeško-slavonske županije AU - Šarko, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2207 TI - Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva ploda kruške sorte 'Tepka' AU - Trempetić, Gabriela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2190 TI - Proizvodnja vina 'Malvazija istarska' sur lie tehnologijom AU - Ferenac, Mariana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2175 TI - Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive AU - Stublić, Krunoslav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2349 TI - Važnost ne-Saccharomyces kvasca u modernoj vinarskoj proizvodnji AU - Benko, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2073 TI - Utjecaj gama - zračenja komine grožđa na parametre kakvoće rakije komovice AU - Barić, Matej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2086 TI - Primjena bentonita u proizvodnji vina 'Malvazija istarska' AU - Radeka, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2088 TI - Utjecaj temperature fermentacije na aromatski profil ružičastog vina 'Cabernet Sauvignon' AU - Blažičko, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2089 TI - Karakteristike vinskih destilata od autohtonih sorata vinove loze regije Bregovita Hrvatska AU - Tripalo, Lea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2090 TI - Utjecaj alkoholne jakosti destilata na sadržaj ukupnih fenola u rakiji travarici AU - Sorić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:2054 TI - Utjecaj primjene glutationa na kemijski sastav i kakvoću vina 'Pošip' AU - Vincek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3263 TI - Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive AU - Tomić, Antonija AU - Stublić, Krunoslav AU - Štambuk, Petra AU - Fruk, Goran AU - Mihaljević Žulj, Marin DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1961 TI - Primjena pločastog filtera u tretmanu vinjaka nakon hladne stabilizacije AU - Lukač, Jana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1919 TI - Utjecaj tehnika destilacije na kakvoću voćnih rakija AU - Jakovčević, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1857 TI - Upotreba lasera niske energije kao neinvazivne tehnike predtretmana sušenju grožđa AU - Pavić, Nick-Borna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1885 TI - Pozicioniranje proizvoda pomoću metode višedimenzionalnog skaliranja na primjeru craft lager piva AU - Kraljević, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1792 TI - Utjecaj karbonske maceracije na kakvoću vina 'Frankovka' AU - Drempetić, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1674 TI - Usporedba organizacije logističkog sustava na primjeru malih nezavisnih craft pivovara AU - Ljevar, Sebastijan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1712 TI - Uspješnost poslovanja i mogućnost nastupa stečaja odabranih craft pivovara u Hrvatskoj AU - Hinić, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1689 TI - Utjecaj ektomikorize na kemijski sastav vina 'Portugizac' AU - Karakaš, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1696 TI - Utjecaj ektomikorize na prinos i kakvoću grožđa sorte 'Portugizac' AU - Sivec, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1688 TI - Kvaliteta rakija od tradicionalnih sorata šljive AU - Hofer, Simona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - agr:3364 TI - Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata AU - Mihaljević Žulj, Marin AU - Počepan, Ivan AU - Viskić, Marko AU - Maslov Bandić, Luna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1484 TI - Utjecaj kalcijevog karbonata na kvalitetu destilata dobivenog od octikavog vina AU - Turk, Branimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1395 TI - Utjecaj maceracije na kvalitetu voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) AU - Husić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1609 TI - Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata AU - Počepan, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1455 TI - Ponašanje pripadnika generacije Y u konzumaciji džina AU - Atelj, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1377 TI - Utjecaj primjene enzima na sastav voćnog vina od aronije (Aronia melanocarpa) AU - Vujić, Ivan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1270 TI - Primjena hiperoksidacije u proizvodnji vina 'Chardonnay' i 'Traminac' AU - Sošić, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1273 TI - Polifenolni sastav vina različitih crnih sorata (V.vinifera L.) dozrijevanih u hrastovim bačvama AU - Orbanić, Fumica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1231 TI - Zadovoljstvo posjetitelja ponudom vinskog turizma na području Zagrebačke županije AU - Lončar, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1220 TI - Kakvoća pjenušavih vina zaštićene oznake izvornosti "Plešivica" AU - Šember, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1089 TI - Utjecaj anorganskih bistrila na aromatski profil vina sorte 'Sauvignon' AU - Pavić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1012 TI - Promjene sastava i sadržaja polifenolnih spojeva tijekom dozrijevanja grožđa crnih sorata vinove loze AU - Žarak, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1008 TI - Mogućnost proizvodnje vinskih destilata od sorata 'Kraljevina' i 'Ranfol' AU - Perić, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:1014 TI - Značaj i primjena kvasaca u mikrobnoj biotehnologiji AU - Miljković, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:966 TI - Utjecaj gama zračenja grožđa sorte 'Merlot' na kemijski sastav vina AU - Milković, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:913 TI - Utjecaj hrastovog čipsa na kakvoću vina sorte 'Lovrijenac' AU - Bestulić, Ena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:924 TI - Primjena pektolitičkih enzima i selekcioniranih sojeva kvasaca radi poboljšanja kakvoće vina od kupina AU - Tomić, Antonija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:699 TI - Tehnologija proizvodnje i karakteristike vina proizvedenog od crnog ribizla AU - Raspudić, Daria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:578 TI - Utjecaj duljine maceracije na kakvoću vina Teran AU - Rossi, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:484 TI - Sastav aromatskih spojeva, aminokiselina i organskih kiselina u vinima klonskih kandidata kultivara Kraljevina AU - Puhelek, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:397 TI - Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli AU - Karković, Juraj DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:311 TI - Utjecaj maceracije na sastav polifenola vina Plavac mali i Babić AU - Božiković, Šime-Frane DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:244 TI - Polifenolni sastav vina Malvazija istarska ovisan o vrsti drveta barrique bačve AU - Božac, Daniel DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:162 TI - Uloga plemenite plijesni na kakvoću predikatnih vina AU - Perić, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:168 TI - Određivanje aromatskog profila desertnog vina Muškat žuti AU - Benazić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:380 TI - Primjena Charmat metode u proizvodnji pjenušca od Malvazije istarske AU - Glavinić, Aida DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -