@mastersthesis{agr:3050, author = {{Ravlić, Marina}}, title = {{Morfometrijske odlike i vrijednosti rasjeka trupa paške ovce}}, } @mastersthesis{agr:3076, author = {{Lukinić, Jurica}}, title = {{Utjecaj promjenjivih udjela janjećeg mesa i jetre na fizikalna, kemijska i senzorska svojstva paštete}}, } @mastersthesis{agr:2981, author = {{Medved, Sara}}, title = {{Utjecaj spola i dobi na fizikalna svojstva mesa europskog muflona (Ovis ammon musimon Pal.)}}, } @mastersthesis{agr:2930, author = {{Klepo, Marko}}, title = {{Utjecaj mikroregije na karakteristike trupova i mesa janjadi dalmatinske pramenke uzgojene na paši}}, } @mastersthesis{agr:2645, author = {{Borovac, Danijela}}, title = {{Nepatogeni čimbenici broja somatskih stanica u mlijeku istočnofrizijskih ovaca}}, } @mastersthesis{agr:2523, author = {{Milenković, Anamarija}}, title = {{Tehnologija prerade nusproizvoda životinjskog podrijetla u tvrtki "Agroproteinka d.d."}}, } @mastersthesis{agr:2435, author = {{Maltarić, Stefani}}, title = {{Potencijal primjene probiotičkih bakterija i prebiotika u proizvodnji funkcionalnog ovčjeg jogurta}}, } @mastersthesis{agr:2157, author = {{Jotić, Karla}}, title = {{Povezanost broja somatskih stanica s proizvodnjom i kemijskim sastavom mlijeka Alpina koza}}, } @mastersthesis{agr:2008, author = {{Škrlec, Andrija}}, title = {{Fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice sa smanjenim udjelom natrija}}, } @mastersthesis{agr:1882, author = {{Hadrović, Antonio}}, title = {{Zaštićene oznake izvornosti, zemljopisnog podrijetla i tradicionalnih specijaliteta goveđeg mesa}}, } @mastersthesis{agr:1514, author = {{Kocek, Matea}}, title = {{Tehnološka karakterizacija i senzorska svojstva trajnih kobasica s dodatkom ovčjeg mesa}}, } @mastersthesis{agr:1538, author = {{Lisjak, Ines}}, title = {{Utjecaj dodatka siliranog zrna kukuruza travnoj sjenaži na konzumaciju i probavljivost suhe tvari obroka}}, } @mastersthesis{agr:1287, author = {{Hećimović, Marko}}, title = {{Utjecaj tjelesne mase pri klanju na klaoničke pokazatelje i odlike trupe romanovske janjadi}}, } @mastersthesis{agr:1141, author = {{Huzanić, Katarina}}, title = {{Odlike rasta jaradi izvornih i inozemnih pasmina koza u Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{agr:1087, author = {{Zorko, Julija}}, title = {{Porodna masa i prirast janjadi hrvatskih izvornih pasmina ovaca}}, } @mastersthesis{agr:941, author = {{Škrivanek, Ana Marija}}, title = {{Utjecaj usitnjavanja i vrste žitarica na konzumaciju i probavljivost obroka}}, } @mastersthesis{agr:871, author = {{Marić, Josip}}, title = {{Utjecaj tehnologije uzgoja janjadi na razvijenost trupa i kakvoću janjećeg mesa}}, } @mastersthesis{agr:648, author = {{Žampera, Petra}}, title = {{Utjecaj načina uzgoja na zdravlje i proizvodnost mliječnih koza na OPG Žampera}}, } @mastersthesis{agr:693, author = {{Aščić, Šimun}}, title = {{Klaonički pokazatelji i odlike trupova janjadi travničke pramenke na području Bilogore}}, } @mastersthesis{agr:314, author = {{Andrašić, Martina}}, title = {{Utjecaj artritis-encefalitisa koza na lučenje i sastav kozjeg mlijeka}}, } @mastersthesis{agr:261, author = {{Huzanić, Katarina}}, title = {{Kakvoća janjećeg mesa iz ekološkog uzgoja}}, } @mastersthesis{agr:207, author = {{Vrbanić, Matej}}, title = {{Ekološko kozarstvo u Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{agr:202, author = {{Zorko, Julija}}, title = {{Proizvodni sustavi u ekološkom ovčarstvu}}, } @mastersthesis{agr:222, author = {{Jurčić, Paula}}, title = {{Kvaliteta biljne mase silirane u valjkaste bale ovijene folijom različite boje}}, } @mastersthesis{agr:115, author = {{Gregurinčić, Ivica}}, title = {{Kemijski sastav i prehrambena vrijednost janjećeg mesa}}, } @mastersthesis{agr:101, author = {{Zorić, Vjera}}, title = {{Utjecaj dodatka bučine pogače u krmnu smjesu na fizikalno-kemijska i senzorna svojstva mesa brojlera}}, } @mastersthesis{agr:134, author = {{Jović, Petar}}, title = {{Mogućnosti i prednosti tradicionalnog uzgoja ovaca u Značajnom krajobrazu "Donji Kamenjak"}}, }